Waarom langskomen bij GayNed?

GayNed heeft heel veel te bieden en is laagdrempelig. Je raakt als nieuweling makkelijk met iedereen in gesprek. Dat komt vooral doordat onze leden elke laatste zaterdag van de maand een activiteit ondernemen, meestal gevolgd door een borrel en diner. Deze activiteiten worden georganiseerd door onze leden en je snapt: we organiseren steeds iets nieuws. Dat vergt actieve leden.

Kennismaking

Wil je een keert vrijblijvend kennismaken? Dan kun je je aanmelden om eenmalig als introducé aan een activiteit of borrel deel te nemen.

Wanneer je denkt dat GayNed iets voor jou is, dan kun je kandidaat-lid worden. Als kandidaat-lid betaal je nog geen contributie en kun je gedurende maximaal zes maanden tegen betaling onze activiteiten bezoeken. Deze zijn vrijwel altijd op de laatste zaterdag (soms laatste zondag) van de maand. Doordat je toegang krijgt tot het besloten deel van de website, kun je je zelf opgeven voor deelname. Zo leer jij de vereniging kennen en de vereniging jou. De Ledencommissie ondersteunt je om met een vliegende start te beginnen. De aanmelding begint bij het invullen van het formulier elders op deze pagina.

Lidmaatschap, contributie en kosten van de activiteiten

Wanneer je tenminste twee keer aan een activiteit hebt deelgenomen en er een ‘klik’ is, kun je lid worden van GayNed.

Voor het eerste jaar (of deel van het jaar) geldt een gereduceerde contributie: wordt je lid tussen 1 januari en 30 juni dan betaal je € 90, wordt je lid op 1 juli of daarna dan betaal je € 45. Het lidmaatschap gaat dus in per 1 januari of 1 juli (eventueel met terugwerkende kracht). De ingang van het lidmaatschap is ter beoordeling aan het bestuur.

Hierna geldt de standaard jaarcontributie en die bedraagt voor 2020 €140.

Het grootste deel van de contributie wordt besteed aan het subsidiëren van onze activiteiten.

De maandactiviteiten kosten meestal maximaal € 50 voor een middag- en avondprogramma met diner. Het middagprogramma is ook los bij te wonen en kost doorgaans rond € 15.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Ledencommissie (lc@gayned.nl).

Ja ik kom graag eens kijken bij GayNed

Ik ontvang graag de maandelijkse GayNed nieuwsbrief