Waarom langskomen bij GayNed?

GayNed heeft heel veel te bieden en is laagdrempelig. Je raakt als nieuweling makkelijk met iedereen in gesprek. Dat komt vooral doordat onze leden elke laatste zaterdag van de maand een activiteit ondernemen, meestal gevolgd door een borrel en diner. Deze activiteiten worden georganiseerd door onze leden en je snapt: we organiseren steeds iets nieuws. Dat vergt actieve leden.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken? Dan kun je je aanmelden om eenmalig als introducé aan een activiteit of borrel deel te nemen. Stuur een e-mail naar lc@gayned.nl Wij nemen dan contact met jou op.

Kandidaat lidmaatschap

Wanneer je denkt dat GayNed iets voor jou is, dan kun je kandidaat-lid worden. Als kandidaat-lid betaal je nog geen contributie en kun je gedurende maximaal zes maanden tegen betaling onze activiteiten bezoeken. Deze zijn vrijwel altijd op de laatste zaterdag (soms laatste zondag) van de maand. Zo leer jij de vereniging kennen en de vereniging jou. De Ledencommissie ondersteunt je om met een vliegende start te beginnen. De aanmelding begint bij het invullen van het formulier hiernaast.

Lidmaatschap, contributie en kosten van de activiteiten

Wanneer je tenminste twee keer aan een activiteit hebt deelgenomen en er een ‘klik’ is, kun je lid worden van GayNed.
De jaarcontributie bedraagt voor 2021 € 100 (€ 95 bij automatische incasso). De maandactiviteiten kosten meestal maximaal € 50 voor een middag- en avondprogramma met diner. Het middagprogramma is ook los bij te wonen en kost doorgaans rond € 15.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze Ledencommissie (lc@gayned.nl).

Aanmelding kandidaat-lidmaatschap

Ik ontvang graag de maandelijkse GayNed nieuwsbrief
Please wait...
Bank Transfer details will be shown after payment complete
Kandidaat
0.00EUR
Discount ()
-0.00EUR
Subtotal
Fee
0.00EUR