Selecteer een pagina
11 januari

Zebregs&Roëll Fine Art and Antiques

Dick Zebregs (28) is de jongste antiquair van Nederland en ontvangt Genius graag in zijn mooie onlangs geopende zaak op de hoek Keizersgracht/Spiegelstraat. Hij heeft de ambitie antiek en verzamelen weer aantrekkelijk te maken ook voor jongeren en wil het stof afblazen van de branche.

Dick Zebregs (28) is de jongste antiquair van Nederland en ontvangt Genius graag in zijn mooie onlangs geopende zaak op de hoek Keizersgracht/Spiegelstraat.

Hij heeft de ambitie antiek en verzamelen weer aantrekkelijk te maken ook voor jongeren en wil het stof afblazen van de branche.

Veel objecten in zijn eclectische rariteitenkabinet hebben een relatie met de voormalige koloniën. Dick zal ons meer vertellen over enkele bijzondere objecten en over zijn grote passie, de taxidermie.

Dit alles onder het genot van versnaperingen in vloeibare en vaste vorm.

Programma

16.00 ontvangst en welkomstwoord
16:30 toelichting Dick Zebregs
17:00 borrel
18:00 einde

Altijd al meer willen weten over de klapmutskom, Joan van Hoorn, netsuke, opgezette Javaanse pauwen, koloniaal zilver en Afrikaans houtsnijwerk?

Dan ben je niet de enige, dus geef je snel op voor deze boeiende activiteit!

In het kort:

Datum: 11 januari 2020
Tijd: 16:00-18:00
Locatie: Zebregs&Roëll Keizersgracht 543 1017 DP Amsterdam
Kosten: €12,50 (excl. kosten Eventbrite)

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.