Selecteer een pagina
30 augustus

Suppen op de Loosdrechtse Plassen

Je hebt het vast wel eens gezien: ‘suppen’ (Standing Up Paddling). En heb je je toen ook afgevraagd of dat moeilijk is? Nou, dat valt heel erg mee. De boards zijn namelijk breder en dikker dan een surfboard, na 10 min instructie kan je je verbazend gemakkelijk voortbewegen.

Wil jij het een keer proberen? Dat kan! Zondagmiddag 30 augustus gaat Genius naar Loosdrecht. We ontvangen je met een drankje om 14.30u, gaan 2 uurtjes relaxed genieten van de prachtige natuur in het stiltegebied en daarna is er een BBQ op een terras aan het water.

Programma

14:30u ontvangst met een drankje en koek op het terras aan het water
15:00u instructie suppen
15:15u rondje suppen in het natuurgebied met kaart (zonder gids)
17:00u borrel op het terras
18:00u BBQ (vegetarisch beschikbaar)
20:00u einde
Het maximum aantal deelnemers is 25, dus schrijf je snel in! De inschrijving sluit op zondag 23 augustus.
Voor de liefhebbers is er één twee-persoons sup beschikbaar (mail naar Eric Vogel ericvog@gmail.com).

Of wil je wandelen?

Wie niet wil suppen maar er wel even uit wil, je kunt ook een mooie wandeltocht maken van ongeveer 1,5 uur rond de Vuntus plas. Je bent dan ook welkom vanaf 14.30 uur om daarna te gaan te wandelen waarbij je weer op tijd terug bent voor de borrel.

Kosten

Voor ontvangst, suppen en borrel zijn Euro 10,00; voor aansluitend de BBQ betaal je Euro 25,00 extra (LET OP, hier koop je apart een ticket voor binnen Eventbrite)

Wanneer je gaat wandelen zijn de kosten voor ontvangst en borrel EUR 5,00 en voor aansluitend de BBQ Euro 25,00 extra (LET OP, hier koop je apart een ticket voor binnen Eventbrite)

Meenemen

Bij het suppen draag je sportkleding die nat mag worden. Bij koud weer zijn er een aantal wetsuits beschikbaar, wie het eerst komt …. Neem in ieder geval handdoek en droge kleding mee. Er is een kleine kleedruimte beschikbaar en lockers die we moeten delen.

Klik hier om in te loggen en je tickets te kopen via Eventbrite

In het kort:

Datum: 30 augustus 2020
Tijd: 14:30-20:00
Locatie: Jachthaven De Uitkijk Oud – Loosdrechtsedijk 237 1231 LX Loosdrecht
Kosten: € 5 – €35

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.