Selecteer een pagina
27 juni

Sloepenuitdaging in de Biesbosch

Met elektrische fluistersloepen vertrekken we vanaf Fort Lunet in Raamsdonksveer naar de Biesbosch voor een GPS puzzeltocht op het water. De Biesbosch is een Nationaal Park, en staat bekend om de smalle kreekjes en wilgenvloedbossen. Elke sloep vormt een team en gaat op zoek naar vlaggen via een GPS systeem. De teams moeten zelf varen, aanleggen, navigeren en manoeuvreren. Bij elke vlag hangt een ludieke teamopdracht, waarmee punten kunnen worden verdiend. De teams komen langs dezelfde punten, maar in andere volgorde. Je komt elkaar dus regelmatig tegen.
Na terugkomst in Raamsdonksveer en de prijsuitreiking aan het winnende team is er de traditionele barbecue in Fort Lunet.

Locatie
Fort Lunet, Lunet 2 4941 GG Raamsdonksveer

Prijs
€50,— voor het hele programma inclusief BBQ, maar drankjes voor eigen rekening

Aanmelden
Uiterlijk 20 juni

Een puzzeltocht met fluistersloepen in het labyrint van natuurgebied de Biesbosch, waarbij je als team al je nautische talenten kunt inzetten, opdrachten uitvoeren en tegelijk genieten van het natuurschoon. Na afloop de BBQ bij het historische fort Lunet. Wat een dag, die wil je niet missen!

Programma

13.15 Ontvangst Fort Lunet
13.30 vertrek per sloep naar de Biesbosch
14.30 start sloepen challenge
16.45 einde sloepen challenge
17.30 aankomst Fort Lunet, borrel en prijsuitreiking
18.00 start barbecue

In het kort:

Datum: 27 juni 2021
Tijd: 13:15 - 20:00
Locatie: Fort Lunet, Lunet 2 4941 GG Raamsdonksveer
Kosten: €50 (incl. BBQ excl. drankjes)

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.