Opgeven voor deze activiteit?
Log hieronder in om aan te melden
Op zaterdag 25 mei as. organiseert Genius IG Culinair een leerzame én smakelijke bijeenkomst over voeding en duurzaamheid bij worstenmakerij Brandt & Levie.
Ondernemer Samuel Levie vertelt over zijn visie op duurzaam, eerlijk en gezond eten en de veranderingen die volgens hem nodig zijn in het voedselsysteem. Samuel is behalve medeoprichter van Brandt & Levie ook mede-initiator van Food Cabinet, een campagnebureau dat zich inzet voor eerlijker voedsel.
Tijdens de rondleiding ontdekken we hoe Brandt & Levie de lekkerste worst maakt en consumenten wil inspireren om beter vlees te eten. En natuurlijk gaan we ook uitgebreid proeven! Na de borrel genieten we van een heerlijk 3-gangen diner, bereid door de ex-chef van Restaurant Toscanini. Heerlijke wijnen worden verzorgd door onze huisleverancier Diederik van Wingerden. Er is een vegetarische dineroptie beschikbaar.
Meld je snel aan voor deze bijzondere activiteit!
Programma
15:00 u Ontvangst met koffie/ thee
15:30 u Presentatie door Samuel Levie
16:30 u Pauze
17:00 u Rondleiding bij Brandt & Levie inclusief proeverij
18:00 u Borrel
19:00 u Diner
Log hieronder in om aan te melden