Selecteer een pagina
25 mei

Samuel Levie over duurzame voeding

Op zaterdag 25 mei as. organiseert Genius IG Culinair een leerzame én smakelijke bijeenkomst over voeding en duurzaamheid bij worstenmakerij Brandt & Levie.

Ondernemer Samuel Levie vertelt over zijn visie op duurzaam, eerlijk en gezond eten en de veranderingen die volgens hem nodig zijn in het voedselsysteem. Samuel is behalve medeoprichter van Brandt & Levie ook mede-initiator van Food Cabinet, een campagnebureau dat zich inzet voor eerlijker voedsel.

Tijdens de rondleiding ontdekken we hoe Brandt & Levie de lekkerste worst maakt en consumenten wil inspireren om beter vlees te eten. En natuurlijk gaan we ook uitgebreid proeven! Na de borrel genieten we van een heerlijk 3-gangen diner, bereid door de ex-chef van Restaurant Toscanini. Heerlijke wijnen worden verzorgd door onze huisleverancier Diederik van Wingerden. Er is een vegetarische dineroptie beschikbaar.

Meld je snel aan voor deze bijzondere activiteit!

Programma

15:00 u Ontvangst met koffie/ thee
15:30 u Presentatie door Samuel Levie
16:30 u Pauze
17:00 u Rondleiding bij Brandt & Levie inclusief proeverij
18:00 u Borrel
19:00 u Diner

In het kort:

Datum: 25 mei 2019
Tijd: 15:00 – 22:00
Locatie: Brandt & Levie
Kosten: € 22,50 voor het middagprogramma (incl. proeverij en borrel), € 50,- (voor leden) en € 40,- (voor introducés / belangstellenden) voor het middagprogramma (incl. proeverij en borrel) én 3-gangen diner. Bij de borrel en het diner zijn alle dranken inbegrepen. Bovengenoemde tarieven zijn exclusief ticket-kosten Eventbrite

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.