Selecteer een pagina
10 juli

Outdoor activiteiten op het zonnige strand van IJmuiden

Zon, zee, strand, wind en een beetje zweet…

Op Strandpaviljoen Beach Inn, gelegen aan het strand van IJmuiden in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, word je ontvangen met koffie of thee en ovenverse appeltaart.

Daarna zijn er 3 activiteiten, de 2 leukste kun je uitkiezen:

  • Blokarten, met een bloedgang over het strand zeilen in een kart met 3 wielen en een zeil, maar “rustig dobberen” kan ook. Iedereen kan het! (2:1 – 2 personen wisselen met 1 kart, mocht er te weinig wind staan dan wordt er een andere activiteit aangeboden)
  • Raften, met z’n 10-en op een rubberen boot bedwing je de Nederlandse golven, voorzien van helm, zwemvest en wetsuit en onder begeleiding van een stoere stuurman.
  • Boogschieten, werk aan je lichaam, geest en concentratie en kom erachter wie zijn lichaam het beste in bedwang kan houden.

De activiteiten worden uitgevoerd onder professionele begeleiding en zijn inclusief verzekering, , EHBO faciliteiten en beschermende kleding.

Na alle inspanningen kun je bijkomen op het strandpaviljoen en genieten van een BBQ met 3 soorten vlees bereid op de Green Egg, geserveerd met brood, patat, diverse salades & sauzen. Er is ook een vegetarisch menu.

Daarna lekker rozig naar huis….

In het kort:

Datum: 10 juli 2022
Tijd: 15:00 - 20:00
Locatie: Seaside Sports, IJmuiderslag 33, IJmuiden
Kosten: Ontvangst + outdoor activiteiten + BBQ – €67,50 / Ontvangst + outdoor activiteiten €47,50

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.