Selecteer een pagina
18 december

GayNed Kerstlunch

Een kerstdiner is helaas niet mogelijk dit jaar. Zoals eerder aan-gegeven, hebben we bekeken of we een alternatieve bijenkomst kunnen organiseren. En dat is gelukt! We nodigen je graag uit voor de GayNed Kerstlunch op zaterdag 18 december as.

De lunch vindt plaats in restaurant Floor17 van het Leonardo Hotel in Amsterdam. Het restaurant is gelegen op de 17e verdieping van dit hotel en biedt een spectaculair uitzicht over Amsterdam en omgeving. Je wordt om 13:00 uur verwelkomd voor het aperitief. Aansluitend gaan we aan tafel om te genieten van een feestelijke 2-gangenlunch.

Je wordt om13.00u verwelkomd voor het aperitief. Aansluitend gaan we aan tafel om te genieten van een luxe 2 gangen lunch.

Prijs €45 p.p. incl.:

  • aperitief met amuses
  • 2 gangen lunch
  • 2 glazen wijn
  • water
  • koffie/thee met friandises

Je kunt kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch menu. Je maakt de keuze voor beide gangen, een combinatie is niet mogelijk.

Dieetwensen graag uiterlijk 15 december doorgeven!

Dresscode: feestelijk.

Het bestuur kijkt er naar uit om je te ontmoeten!

Om deel te nemen aan deze bijeenkomst dien je in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs of negatieve testuit-slag of herstelbewijs). Er is voldoende ruimte in Floor17 om 1,5 me-ter afstand te bewaren.

In het kort:

Datum: 18 december 2021
Tijd: 13:00 - 16:00
Locatie: Floor 17 Leonardo Hotel Staalmeesterslaan 410 1057PH Amsterdam
Kosten: €45

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.