Selecteer een pagina
8 december

Kerstdiner Genius 2018

Traditiegetrouw organiseert Genius ieder jaar het kerstdiner. Dit jaar heeft de AC een bijzonder mooie én historische plek uitgekozen. Het kerstdiner 2018 vindt plaats in de balzaal van Paushuize te Utrecht.

Paushuize ontleent zijn naam aan Adriaan Boeyens, beter bekend als Paus Adrianus VI, de eerste en enige Nederlandse Paus. Het huis in Utrecht dat hij in 1517 had gekocht en grondig had laten verbouwen, heeft hij echter nooit gezien. Na zijn dood werd het huis door de inwoners van Utrecht “Paushuize” genoemd.

Tegenwoordig is Paushuize eigendom van de Provincie Utrecht. Onze gastheer, het gerenommeerde ‘Huize Molenaar’ uit Utrecht heeft het exclusieve recht om diners in Paushuize te organiseren.

Het bestuur en de AC van Genius nodigt jullie uit voor een bijzondere avond. Na een ontvangst met champagne in de salons wordt de mogelijkheid geboden om Paushuize te bezichtigen. Uiteraard onder begeleiding van een deskundige gids. Na de rondleidingen wordt in de prachtige balzaal een prachtig 4 gangen kerstdiner geserveerd bestaande uit een voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Dit diner is inclusief bijpassende wijnen en wordt afgesloten met koffie of thee en huisgemaakt zoet.

Specifieke dieetwensen en allergieën graag vermelden bij opgave.

Kleding advies: black tie of tenue de ville

Paushuize ligt op 10 minuten wandelafstand van Centraal Station Utrecht. Parkeren kan in de Springgarage, gelegen op 5 minuten wandelafstand.

Graag tot 8 december!

Programma

18.30  – 19.00 Ontvangst in de salons van Paushuize met een glas champagne,   versnaperingen en een culinaire verrassing van de chef
19.00 –  20.00 Rondleidingen Paushuize o.l.v. een gids (30 minuten per groep)
20.00 – 23.00 Kerstdiner in de balzaal van Paushuize: 4 gangen kerstdiner met bijpassende wijnen – afgesloten met koffie of thee en huisgemaakt zoet.

In het kort:

Datum: 8 december 2018
Tijd: 18:30 - 23:00
Locatie: Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49, 3512 HE Utrecht
Kosten: Genius (aspirant)leden 70 euro. Introducés dragen 85 euro bij.

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.