Selecteer een pagina
23 februari

ALV Genius & Rembrandt wandeling Leiden

Beste leden van Genius, het is weer zo ver! Het afgelopen jaar is voorbij geschoten en we staan alweer aan de vooravond van de “beruchte” Genius Algemene Ledenvergadering. Ook dit jaar weer in Leiden op dezelfde locatie als vorig jaar, mede omdat deze locatie prima is bevallen!

Wij roepen ieder lid op om naar deze belangrijke bijeenkomst te komen! Er staan namelijk diverse erg belangrijke onderwerpen op de agenda, zoals;

  • Aftreden en afscheid van onze voorzitter en penningmeester en benoeming nieuwe bestuursleden;
  • De nieuwe positionering & transformatie van LGBT-vereniging naar een mannenclub;
  • Speerpunten 2019, waar onder werving nieuwe leden.

De volledige agenda wordt, samen met het jaarbeeld 2018-2019, de jaarcijfers en andere relevante documenten op de website geplaatst.

Wij houden de ledenvergadering dit jaar niet op de traditionele zaterdag maar op zondagmiddag 31 maart om 12.15 uur in het Koetshuis te Leiden. We verzamelen op het plein voor het Koetshuis de Burcht, Burgsteeg 13 te Leiden, en beginnen stipt met een wandeling door Leiden om 12.30 uur onder leiding van gidsen.

Dit is niet zo maar een wandeling, maar de zogenaamde Rembrandt wandeling. Rembrandt is namelijk, zoals velen niet weten, een Leidenaar! Geboren en getogen in het Leidsche als zoon van een molenaar. De verdere details zullen de gidsen ons vertellen. Voor slechts €5,- p.p. verzorgen wij op deze laatste zondagmiddag van maart voorafgaande aan onze ledenvergadering een mooie Rembrandt-wandeling door het pittoreske Leiden.

De wandeling duurt een uurtje en eindigt om 13.30 uur weer op het plein voor het Koetshuis de Burcht. Op de eerste verdieping van het koetshuis ontmoeten wij elkaar met koffie/thee en een lekker broodje, daarna vangt rond 14.15 uur de ledenvergadering aan.

Na de ledenvergadering steken wij een paar straten over en hebben wij de kelder van Grand Café Burgerzaken tegenover het Leidsche Stadhuis in de Breestraat (nr. 123) tot onze beschikking voor de welbekende gezellige Genius borrel!

Programma
12.15 uur Verzamelen op plein voor Koetshuis de Burcht
Burgsteeg 13 voor Rembrandt-wandeling
12.30 uur Start Rembrandt-wandeling olv gids
13.30 uur Einde wandeling retour bij Koetshuis de Burcht
13.30 uur Inloop ALV en ontvangst met koffie/thee en broodjes
14.15 uur Aanvang ALV
15.30 uur Pauze
16.00 uur Tweede deel ALV
17.00 uur Einde ALV
17.30 uur Aanvang borrel kelder bij Burgerzaken (Breestraat 123)
19.00 uur Einde

In het kort:

Datum: 23 februari 2019
Tijd: 12:15 – 19:00
Locatie: Koetshuis de Burcht, Leiden
Kosten: gratis (ALV en borrel), € 5,- (wandeling)

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.