Selecteer een pagina
10 april

10-minuten-presentaties & borrel

Let op! De 10-minutensessie van 12 maart is verplaatst naar 10 april. Drie Gayned-leden gaan die middag vertellen over hun werk. Deze keer zijn dat Hans Toben, Erik Harinck en Eric van der Jagt.

Erik Harinck is onderwijsconsultant en trainer bij mijn eigen bureau Teachting Pro’s. Hij adviseert schoolbesturen en directies bij transformatieprocessen en hij traint vaksecties of individuele docenten op middelbare scholen in activerende didactiek, schaffolding en in assessment van het leerproces.

Hans Toben is coach, counselor, trainer en assessor.
Sinds Lubach durft hij haast niet meer te zeggen dat hij werkt als coach werk; voor GayNed stapt hij daar overheen 😉 en verschaft hij helderheid over wat je van een coach mag verwachten als opdrachtgever en als klant.

Eric van der Jagt is sinds 1997 werkzaam bij UWV en voorgangers als verzekeringsarts, bezwaarverzekeringsarts, docent, stafarts en beleidsmedewerker.

We zijn weer te gast bij Brug 34 op de hoek van de Utrechtsestraat 19 en de Herengracht. De ingang van de bovenruimte is aan de Herengracht. Aanvang 16.00 uur. Na afloop drinken we een borrel.

In het kort:

Datum: 10 april 2022
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: Brug34 Utrechtsestraat 19, 1017 VH Amsterdam
Kosten: Drankjes zijn voor eigen rekening, hapjes voor rekening van GayNed

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als geïnteresseerde kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.