17 juli

10-minuten-presentaties & borrel

Op zondag 17 juli zullen weer drie GayNed-leden iets meer vertellen over hun werk tijdens de populaire ‘tien minuten sessies’ boven Brug34 in Amsterdam (ruimte wordt ons kosteloos ter beschikking gesteld). Deze keer komen Louis Swalen, Martin Gelpke en André van Houwelingen aan het woord.

Louis’ vakgebied is Arbeidsomstandigheden. Op dat terrein is hij werkzaam in de praktijk van het bedrijfsleven. Hij adviseert over hoe een beleid rond Veilig Werken in te voeren en te onderhouden.
Daarnaast ontwikkelt en geeft hij cursussen op dit gebied.

Martin was tot 2018 advocaat in Den Haag, gespecialiseerd in bestuursrecht en overheid-gerelateerd privaatrecht. Zijn clientèle bestond voor ongeveer 50% uit gemeenten en provincies, en voor de andere 50% uit private bedrijven en organisaties. Sinds enkele jaren besteedt hij veel tijd aan muziek, cultuur, reizen, Spaans leren enzovoorts.

André werkt als klinisch psycholoog, psychotherapeut en seksuoloog in een algemeen ziekenhuis en behandelt patiënten die psychisch overbelast zijn op grond van een somatische aandoening. Daarnaast is hij vertrouwenspersoon voor arts-assistenten en houdt hij een inloopspreekuur voor vragen bijvoorbeeld over werk-privé balans. André geef les over psychologische vraagstukken aan artsen in opleiding, maar ook aan specialisten en hij is (praktijk)opleider van gz-psychologen en klinisch psychologen voor volwassenen en kinderen en geeft les in cognitieve gedragstherapie.

Het belooft dus weer een boeiende en gevarieerde namiddag te worden, met een borrel na afloop.
We starten om 16.00, deelname is gratis, drankjes voor eigen rekening. Aanmelden via secretaris@gayned.nl. Wees er snel bij want er is plaats voor maximaal 15 man.

In het kort:

Datum: 17 juli 2022
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: Brug34 Utrechtsestraat 19, 1017 VH Amsterdam
Kosten: Drankjes zijn voor eigen rekening

Opgeven voor deze activiteit?

Log hieronder in om aan te melden

Kennismaken?

We verwelkomen graag nieuwe leden! Als introducé kun je vrijblijvend kennismaken met GayNed tijdens een activiteit of borrel.